Feesten

IMG_9367-Edit

Als je eens iets speciaals wil doen tijdens een kinderfeest, is het wellicht een idee om eens een leuk thema feest te houden.
Dat kan bv een karaoke feest, maar ook een schmink of verkleedpartij zijn, denk aan ridders & prinsessen, Cowboys & indianen of aan politie & bandieten.
Hoe leuk is het dan als je dan een fotograaf aanwezig hebt die de kids dan ook in vol ornaat op de foto, zet en die foto's ook nog eens voorziet van een bijpassend tintje om het af te maken.
Je hebt dan voor ieder kind een mooi bedankje wat je achteraf kunt geven zodat ze nog lang aan dat superfeest terug kunnen denken

Als fotograaf kun je omgaan met de meest uiteenlopende thema's en feesten en is (bijna) niets te gek.
Je kunt natuurlijk ook als je een vrijgezellenfeest geeft een professionele fotograaf inschakelen, succes verzekerd en niemand hoeft iets van het feest te missen want de foto's worden verzorgd.
Maar ook voor een bedrijfsfeest of jubileum kun je een beroep doen op Moopix, we zijn van alle markten thuis en hebben materiaal om elk feest te kunnen fotograferen.
Heb je een geweldig idee en wil je daar graag een professionele fotograaf bij aanwezig hebben, neem dan vrijblijvend contact op.

 

DSC08132

Ijspret_Son-00033

Je wil toch graag een prachtig resultaat zien van die geslaagde dag, mooie kleuren, scherpe foto's, vanuit uitgekiende standpunten en van de cruciale momenten.
Als professioneel fotograaf weet je hoe je om moet gaan met de omstandigheden zoals je die die je voor je kiezen krijgt.

Comments are closed.