Huisdieren

DSC09888

(Huis)dieren zitten in ons hart, als je zelf geen (huis)dieren hebt is dat soms moeilijk te bevatten maar voor de mensen die dat zelf wel hebben, die weten wel wat ik bedoel.
Ik houd van dieren, sterker mijn passie is dieren , met in het bijzonder mijn eigen roedel van 4 sledehonden.
Ik weet wat het is om van een dier te houden en het op een dag los te moeten laten en te laten gaan, en wat ben ik blij met de mooie portretten die ik heb laten maken of zelf gemaakt heb van ze.

DSC09444

Hoe fijn is het als je je (huis)dier al dan niet samen met jou op een mooi canvas aan de muur kunt hangen, om dagelijks te kunnen genieten van dat ene bijzondere moment tussen jullie, wat ik heb vast mogen leggen voor jullie.
Je kunt foto's maken in de studio, bij je thuis of op een mooie locatie , afhankelijk of je huisdier zich daar voor leent.
Het kunnen actie foto's , portretfoto's of gewoon een mooie intieme knuffelfoto van jou en je hond, paard, kat of eender welk dier zijn.

SONY DSC

DSC09791

Ik werk graag met dieren, dieren meestal ook met mij 🙂 , heel af en toe zit er wel eens een opstandige tussen maar met wat geduld lost ook dat zich op.
Ik werk niet mee aan het dwingen van dieren, willen ze niet dan houdt het op het moet leuk zijn voor hond, baasje en de fotograaf.

Ook als je huisdier plots overleden is of het einde met rasse schreden nadert, ik wil je graag helpen door het maken van een mooie foto voor het definitieve afscheid daar is.
Neem gerust contact op voor meer informatie .

pussypic2

Comments are closed.